WKRWGLCA 2017

Končno je tu! Po večletnem odločanju glede izpeljave dvodnevne Wkrwglce, se je ekipa Mladifesta končno odločila: »Letos podvojimo!«. Na petkov večer nam bodo sluhovode preluftali treski težje kategorije, ki segajo vse do Ukrajine. Za pravo fešto pa bo poskrbel sobotni, žanrsko zelo pester lineup.

Po novem tudi kamp!

Kamp se bo nahajal v neposredni bližini prizorišča na jasi sredi gozda. Tako boste lahko po divjem večeru noč preživeli pri nas in v kraškem ambientu počakali na naslednji večer. Čez dan se v kampu druženje in zabava nadaljujeta, v pričakovanju velikega zaključka Wkrwglce.

Lokacija kampa je ob poti na samo prizorišče, pot do kampa pa bo označena s tablo. Ob prihodu v kamp se bo potrebno prijaviti z osebnim dokumentom.

Možne predprijave!
Število mest je omejeno, zato vam svetujemo, da si mesto v kampu rezervirate s predprijavo.

Rezervacija s predprijavo je sestavljena iz dveh korakov:
- Najprej izpolnite spletni obrazec, ki je na voljo tukaj
- Na koncu pa se predprijava uspešno izvede, če dospete na kraj kampa od 14:00 do 18:00 ure 21.07. Po tem času vaša predprijava zapade in ste upravičeni do parcele le, če so te še na voljo. O morebitnih zapolnitvah in informacijah o prostih mestih spremljajte spletno stran in Facebook stran festivala.

Prijava v kamp bo za tiste, ki si mesta v kampu niso rezervirali s predprijavo, mogoča od 21.7. do 22.7, vsak dan od 14:00 do 22:00 pri pogoju, da bodo parcele še proste oz. nerezervirane.

V okolici kampa bo poskrbljeno za pitno vodo in obilo svežega zraka, kar se tiče elektronskih naprav pa pozivamo vse tiste, ki ne morejo brez svojih mobilnih naprav, da naj prinesejo s seboj power bank-e, saj ne bomo ponujali električnih priključkov.

Pravila in pogoji:
V kamp se lahko registrirajo osebe od 16. leta starosti naprej, ki v kampu spijo na lastno odgovornost. Prav tako ne odgovarjamo za krajo in poškodbe lastnine. Živali v kampu niso dovoljene.V kampu je prepovedano kurjenje ognja in uporaba plinskih gorilnikov. Neprimerno obnašanje se sankcionira z izključitvijo iz kampa.

Za več informacij piši na: kamp.mladifest@gmail.com ali kliči na: 031 807 958.