WKRWGLCA 2018

Tudi letos Kamp!

Tudi letos vam bomo omogočili, da po naporni noči zabave brezplačno prenočite v kampu Wkrwglca!

Kamp se bo nahajal v neposredni bližini prizorišča na jasi sredi gozda, pot do kampa pa bo jasno označena. V okolici kampa bo poskrbljeno za pitno vodo in obilo svežega zraka, kar se tiče elektronskih naprav pa pozivamo vse tiste, ki ne morejo brez svojih mobilnih naprav, da naj s seboj prinesejo power bank-e, saj ne bomo ponujali električnih priključkov. O dodatnih aktivnostih, ki se bodo v kampu odvijale na dan dogodka, boste še dodatno obveščeni.

Ob prihodu v kamp se bo potrebno prijaviti z osebnim dokumentom. Kamp je odprt od 15:00 dalje. Priporočamo, da ste kar čim bolj zgodnji, saj je število mest v kampu omejeno!

Pravila in pogoji: V kamp se lahko registrirajo osebe od 16. leta starosti naprej, ki v kampu spijo na lastno odgovornost. Prav tako ne odgovarjamo za krajo in poškodbe lastnine. Živali v kampu niso dovoljene. V kampu je prepovedano kurjenje ognja in uporaba plinskih gorilnikov. Neprimerno obnašanje se sankcionira z izključitvijo iz kampa. Kontaktna številka za dodatne informacije: 031 807 958.